Ronaldo is een hypocriet

De kranten staan er bol van: Ronaldo zou in Brazilië seks gehad hebben met travestis. Wat hij ontkent. Hj was wel samen geweest met ze maar heeft niet gesekst, evnmin als Bill Clinton. En dat is waar, want de politie zegt dat bij monde van inspecteur Nogueiras – die ook vast een brave huisvader is. En de travestis chanteerden hem.

Zo totaal oninteressant die ontkenning. Het is beste mogelijk dat de travestis hem erin proberen te luizen, maar het is evenzeer mogelijk dat hij gewoon wel op seks uit was. Niks ongewoons aan.

En dan in de media roepen “Dit is het stomste wat ik ooit gedaan heb”. Mannen gaan nooit naar de hoeren tenslotte. Voetballers zijn heilige boontjes, politie liegt niet, de aarde is plat en kernenergie is veilig.
Het is de gewoonste zaak van de wereld dat mannen hun geneugten zoeken bij travestis. De tippelzones in Nederland hebben ook altijd een groot aantal transhoeren. En het erge is niet dat ze dat doen maar dat ze geen andere optie hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

De kranten hebben het over mannen. Gaan dus meteen mee in het homofobe verhaaltje van die arme Ronaldo.

Gegeven de risico’s die travestis lopen en de discriminatie kan ik het me prima voorstellen dat ze eventueel hem chanteerden. $30.000 om een huis te kopen volgens Goal. Geef die dame groot gelijk.

Referentie: http://www.nrc.nl/sport/article1079254. … avestieten

Eén gedachte op “Ronaldo is een hypocriet

  1. Alice

    Er zijn nu eenmaal veel travestieten en transseksuelen in zuid-amerika. Er zijn nog meer mannen die het maar al te spannend vinden om ‘het’ te doen met deze dames. In Nederland is het ook in de prostitutie helemaal geen vreemd verschijnsel meer en zo ook in heel veel andere landen.
    Het blijft wel zo dat de vraag naar sex groter is dan het aanbod dus is er sprake van maatschappelijke hypocrisie. Ronaldo is niks anders dan een uitvloeisel van die maatschappelijke hypocrisie.
    De achtergronden van de meeste travestieten en transseksuelen die het in de prostitutie zoeken zijn doorgaans heel triest. Vaak is er geld nodig voor de gewenste operatie, vaak is er dwang aan de orde en zo zijn er nog veel redenen te vinden waarom deze vrouwen dit doen.
    De mannen echter lopen als testobommetjes gewoon hun pik achterna, een nogal primaire behoefte blijkbaar.

Reacties zijn gesloten.