Fiets

Misschien heb ik na het weekend een oude nieuwe fiets …

Op het Wereldfietserforum kwam ik een advertentie voor een mooie VATB (Vakantie ATB) tegen. Een Koga Worldtraveller met de nodige ervaring die voor 450 euro te koop is gezet. De eerste kandidaat komt vanmiddag kijken. Als die het nu niks vindt … dan heb ik nog een behoorlijke kans. Er moet wel het een en ander aan versleuteld worden (ketting, remblokjes, achtertandwielen), maar dat klinkt als behapbaar. Het is ook een 57 cm frame. Dat heb ik nodig met mijn lengte (1.85m).

worldtraveller

Deze is geschuurd aluminium, mijn hopelijk aanstaande niet. Het zal niet mijn enige vakantiefiets blijven want ik wil Heel Graag ook een meer randonneur-achtige zoals Rojinegro. Want hier op 26″ wielen rijden, daar word ik op een of andere manier toch best erg nerveus van. Ben benieuwd …

2 gedachten over “Fiets

 1. vreer Bericht auteur

  Helaas. Ik krijg net mail dat ie verkocht is. Dat wordt dus het Net afstruinen en evt. winkels naar een andere goedkope maar behoorlijke VATB. Als u iets weet, oud ik mij aanbevolen.

 2. vreer

  Maar … ik heb nu een nieuwe nieuwe fiets besteld. Een Rojinegro II eigenlijk. Bij Snel in Utrecht uiteindelijk.
  HIj wordt moier of in elk geval beter naar mijn wensen uitegerust dan Roji I. Onder andere wordt het frame 3cm hoger. Is ook echt opgemeten i.p.v. met een kennersoog geschat. Paar onderdelen zijn ook beter dan vroeger (XT derailleur i.p.v. standaard Deore).
  Kortom ik ben blij. Dat het geregeld is, dat ik een besluit heb genomen. Dat ik over 10 weken mijn nieuwe fiets heb en lekker met andere Wereldfietsers in Engeland kan gaan fietsen.

  Zo’n Koga of iets soortgelijks kom nog wel eens langs. En als ik dan geld heb, koop ik die voor de ruigere reizen, zoals over de Ruta 40 in Argentinië

Reacties zijn gesloten.