Drag Queen Olympics

Marcha&PattyIk ben ter gelegenheid van de Drag Queen Olympics op Koninninnenacht voor het eerst in ongeveer tien jaar weer eens echt in travestie gegaan. Underground travestie, dat wel. Me uitdossen als vreer die een man speelt die een vrouw speelt: ik had er geen zin in. En bovendien waren Bas en Daria ook best behoorlijk lelijk in hun underground travestie.

De gelegenheid: De Drag Queen Olympics op het Roze Wester Festival
Een fraaie foto van een foeilelijke travestiet van Transsexueel in het melkwegstelsel Transsylvanië. Voor de duidelijkheid, die rode is Daria, die blauwe is mijn alter ego (Miss Marcha).
Ik moet wel zeggen dat ik me vreselijk heb vermaakt ondanks de vers aangeschafte hoge hakken.
Het is me duidelijk dat het Luff trio nog hard moet oefenen om in de top uit te komen, maar toch was ik niet in slechte vorm: met de estafette tandemrace heb ik samen met Fabiola zeer goed gereden (goud) en bij het touwtrekken voor teams won mijn team elke keer. Mede door Fabiola en de uiteindelijke winnares Miss Windy Mills. Die mij in de finale met indivdueel touwtrekken helaas onderuit trok. Toch maar es wat armspieren trainen dan ;o)

Miss Rose Murphy heeft ook een hoop foto’s op haar site staan. Wat meer foto’s van de Noodles in actie staan hier.

Eén gedachte op “Drag Queen Olympics

  1. Joli(e)

    Oneindig grappig 🙂
    maar hoe kun je nu toch zeggen dat de anderen twee lelijk zijn?
    U ziet eruit als een cocktail trio dat zich juist enorm mooi vind maar niet realiseert dat de jurk scheef zit, dat is schoonheid!

Reacties zijn gesloten.