Levellers in Utrecht

Gisteravond was ik, na een half jaar droog te hebben gestaan qua goeie concerten – laatste was New Model Army in Koblenz – eindelijk weer op een Levellersconcert , deze keer in Tivoli Utrecht. Natuurlijk met mijn broertje.

In afwachting van het concert had ik een week of drie geleden al de live DVD (twee schijven!) gekocht van de Levellers. Afgezien van het feit dat mark Chadwick, de zanger, in het begin erg slecht bij stem was en ook gewoon een tijdje vals zong, is het een erg goede concert-DVD. Een goede opwarmer ook.

Mark&jez

Het was heerlijk weer eens stevig te kunnen pogo’en. Het ontmoeten van een deel van de Nederlandse NMA-familie, tribe members, vormde een extra genoegen. Ik voel me meer en meer deel van de familie. Het pogo’en is steeds gezelliger, we hi-fiven elkaar wanneer we elkaar herkennen, acteren samen een song. Er loopt ook een erg aantrekkelijke jongen rond: groot, stevig, blond krullend haar, ook op buik en borst. Ik weet niet goed wat ik ermee aan moet, behalve genieten van het jongens onder elkaar gevoel dat ik vroeger ooit heb gehad – toen ik nog een gewoon jongetje was. Ik vind hem erg leuk zij het niet in de zin dat ik hem zou willen verleiden of zo. Ik moet vaker naar dit soort concerten toe gaan: lopen veel leuke vrouwen rond ook. :o)