Actie van BBF

Diemen, 27 september 2006
Van onze verslaggever

Hedenochtend trof het personeel van Super de Boer in de Kruidenhof te Diemen toen zij ’s morgens bij hun werk aankwamen gaten in de deur en het hek. Op de muur stonden spreuken gesprayed als “Vrijheid voor Beren!” en “Leve het Berenbevrijdingsfront!”
Welingelichte bronnen vertelden uw verslaggever dat dit een actie van het BerenBevrijdingsFront Diemen moet zijn geweest. “Dit gaat toch gewoon niet! Dit is berenmishandeling. Als ze niet gevoelig zijn voor argumenten, doen we het zelf wel.”
Ondergetekende kan wel enige sympatie opbrengen voor het doel van de actie: beren uit hun supermarktlijden verlossen. maar de vraag blijft natuurlijk of de beren wel overleven. En bij wie komen ze nu terecht? Ware het niet beter geweest de Dierenbescherming in te schakelen? Uw verslaggever heeft al diverser beren uit penibele situaties als een bijna verdrinkingsdood gered, maar dit is te veel voor één mens allen. Gelukkig is er dan nog een BBF-Diemen.

Eén gedachte op “Actie van BBF

  1. artgrrl

    Oh, wat een afschuwelijk beeld! Ik zal vrienden in Diemen oproepen niet te gaan shoppen bij Super de Boer in Diemen, dit kan toch niet ongestraft? Daarnaast nemen kinderen dergelijke voorbeelden aan voor normaal…

Reacties zijn gesloten.